image
 |  2 1 Липня 2020 | 13:19

У волинській ОТГ спіймали порушників карантину

У Люблинецькій ОТГ 2 осіб притягнули до відповідальності за порушення умов карантину  

Про це йдеться у звіті діяльності дільничого Люблинецької ОТГ.

Поліцейська дільниця включає 9 населених пунктів Люблинецької селищної ради: смт. Люблинець, с. Довгоноси, с. Калинівка, с. Старі Кошари, с. Нові Кошари, с. Кругель, с. Краснодубя, с. Мощена, с. Черкаси.

Капітан поліції Андрій Тарасюк повідомив, що з початку року на території громади скоєно 18 кримінальних правопорушень, з яких 10 розкрито. Виявлено 36 адміністративних порушень, розглянуто 54 звернення громадян.

Проведено роз’яснювальну роботу серед населення та закладів торгівлі з приводу дотримання карантинних обмежень, 2 особи притягнено до адміністративної відповідальності за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил карантину).

Пріоритетними напрямками роботи на території громади залишається боротьба з самогоноварінням, пияцтвом та профілактика домашніх кривдників та раніше судимих осіб. За звітний період було притягнуто до адміністративної відповідальності 50 осіб за ст. 176 КупАП (виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення). Внаслідок зловживання спиртними напоями 6 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 178. За вчинення домашнього насильства було притягнено 5 осіб, одному з яких було винесено терміновий заборонний припис терміном на 5 діб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна може повернутись до жорсткого карантину?

Також, спільно із працівниками по боротьбі з незаконним обігом наркотиків в смт. Люблинець було затримано 3 особи, які зберігали при собі наркотичні засоби.

Дільничий офіцер зазначив, що регулярно з мешканцями Люблинецької ОТГ проводиться роз’яснювальна робота, про те як не стати жертвами аферистів, особливо через Інтернет – мережу та телефонні дзвінки. Також, дільничий порушив проблемне питання підпалу на території громади сухої трави в осінній та весняний період. В цьому році було зафіксовано 19 фактів загоряння трави та самосіву зелених насаджень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити