image
 |  0 27 Квітня 2020 | 15:24

В Україні до кінця тижня можуть відкрити ринки

Кабінет міністрів на найближчому засіданні розгляне питання відкриття продовольчих ринків.

Президент Володимир Зеленський схвалив цю ініціативу на традиційній нараді з питань запобігання поширенню коронавірусу 27 квітня, - передає ОП.

Зазначається, що Уряд відпрацьовує можливість відкриття понад 280 ринків, які забезпечують харчами українців і дають можливість збуту продукції малим фермерам, за певним протоколом дотримання правил безпеки під час епідемії COVID-19.

“Ми розуміємо, що є певна психологічна втома. COVID втомив не тільки українців. Оскільки продовольчі ринки надзвичайно важливі для виживання та харчування багатьох громадян, потрібно думати, як дати їм можливість працювати безпечно. Встановімо чіткі правила й давайте дозволимо їх відкрити. Треба вчитися жити й працювати у нових умовах”, – наголосив глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі показали найстарішу хату у Європі, яка «родом» з Ратнівщини (ФОТО)

У свою чергу, Денис Шмигаль погодився, що питання відкриття ринків, механізму їхнього безпечного функціонування та чітких санкцій за недотримання правил потрібно розглянути вже в середу, щоб почати відкривати ринки до кінця цього тижня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити