image
 |  4 12 Липня 2021 | 10:22

ФСБ направила в Україну кілера для вбивства вченого, який створює секретну зброю (ВІДЕО)

Федеральна служба безпеки Росії направила в Україну кілера, який повинен бути вбити вченого, який займається розробкою секретного зброї. Під час спецоперації він був затриманий співробітниками Служби безпеки.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Як говориться в сюжеті ТСН, метою кілера був учений харківського інституту електромагнітних досліджень. В установі створюють спеціальний генератор, який виробляє «вибухо-магнітний» імпульс, що паралізує електроніку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Забирайся звідси, ти тут чужа!»: у Москві зірвали концерт Ані Лорак, вона втікала з клубу з охороною (ФОТО, ВІДЕО)

Зараз росіянин перебуває в СІЗО і сподівається, що його витягнуть з-за ґрат.

«Я підписав угоду з співробітником ФСБ. Звертаюся до вас з проханням, з величезним, включити мене в обмінні списки. Я звертаюся до тих співробітників, які відправили мене сюди. Я сподіваюся, що це управління не осоромить честь свою, ну, не кине людину, яку вони відправили», – розповів він.

Встановлено, що кілер прибув до Сєвєродонецька з Улан-Уде. Уже в Україні він отримав фальшивий паспорт, який йому в умовленому місці залишив співробітник ФСБ. За росіянином постійно велося стеження українських спецслужб. Його затримали після спроби підірвати авто з ученим.

Відзначається, що за кілька місяців до замаху українські контррозвідники затримали російського агента при спробі купити документацію на розробку українського високотехнологічного зброї.

Додамо, що в інституті виробляють компоненти для радіоелектронної боєголовки. Також там створена гармата, яка вирубує електроніку. Прилад генерує імпульс, який перетворює бойової дрон в шматок заліза. Також прилад можна встановити на бомбу, ракету або снаряд і позбавити противника командних пунктів.

«Результат – безповоротнє ураження всієї електроніки в радіусі трьохсот метрів. Якщо скинути над командним пунктом – то йому кінець. Все буде, але працювати він не буде», – додав директор інституту електромагнітних досліджень Юрій Ткач.

Раніше OBOZREVATEL писав, що Російська Федеральна служба безпеки влаштувала справжній терор – затриманих за підозрою в роботі на українську розвідку під тортурами змушують зізнатись у тому, чого вони не робили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відоме ім'я військового, який у п'ятницю загинув від кулі російського снайпера

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити