image
 |  160 12 Жовтня 2024 | 19:37

Вакарчук прокоментував інцидент з ТЦК після концерту в Києві

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук відреагував на інцидент із працівниками ТЦК, які затримували людей відразу після концерту його гурту в київському Палаці спорту.

Свій коментар він дав ТСН.

Музикант нагадав, що гурт святкує свою 30 річницю створення, тож вони «дуже щасливі, що стільки людей прийшли і приходять нас підтримати, слухають нашу музику».

«Ми дуже вдячні людям за ці 30 років. Зокрема, за те, що вони зараз продовжують приходити підтримувати нас. Для нас це просто радість і свято. Це все, що я хочу сказати, єдиний мій коментар. Крапка», — сказав він.

Про своє ставлення до затримання людей, які прийшли послухати його музику, Вакарчук не розповів. На офіційних сторінках гурту в соцмережах теж немає жодних заяв, що стосуються інциденту напередодні.

Увечері 11 жовтня у Палаці спорту в Києві відбувся концерт гурту «Океан Ельзи». Після завершення виступу на відвідувачів чекали кілька десятків співробітників ТЦК та СП разом з патрульною поліцією. Вони перевіряли військово-облікові документи у військовозобов’язаних.

Кількох чоловіків, які мали проблеми з документами або відмовлялися їх показати, силою затримали й відвезли у ТЦК. Ще кільком виписали повістки та відпустили.

А втім, після цього на майданчику OLX з’являється все більше оголошень про продаж квитків на наступні концерти «Океану Ельзи». Деякі з них продають за нижчою ціною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий оркестр волинських прикордонників завітав до учнів навчально-реабілітаційного центру (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити