image
 |  191 20 Травня 2024 | 17:14

Вдавали футболістів: на кордоні затримали відразу 11 ухилянтів

На Одещині затримали одразу 11 чоловіків призовного віку, які намагалися незаконно потрапити до Молдови.

Порушників затримали прикордонники Білгород-Дністровського загону на околиці села Старокозаче Одеської області, повідомляє Державна прикордонна служба України, - пише ВолиньUA.

"Жителі Харківської, Полтавської, Одеської та Черкаської областей виявилися підписниками закритого Telegram-каналу, в якому їм пообіцяли організацію безперешкодного виїзду за кордон. Вартість такої послуги для однієї особи становила від 3 тис. до 15 тис. доларів", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ за добу відмінусували 1 400 окупантів

Чоловіки прибули до населеного пункту в прикордонні, де на них очікував 30-річний водій мікроавтобуса. Інформацію про це прикордонники отримали від місцевого жителя. У результаті ухилянтів затримали, щойно вони дісталися обумовленого місця зустрічі.

Стосовно затриманих учасників "футбольної збірної" складені протоколи про адміністративне правопорушення, справи скеровані до суду. У діях водія вбачаються ознаки злочину.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити