image
 |  43 20 Листопада 2023 | 15:31

Відкриваючи шлях до фінансового успіху: цікаві пропозиції в сфері навчання інвестуванню

Сучасний світ постійно змінюється і в ньому з'являється все більше можливостей для заробітку. Однією з найперспективніших сфер, яка може забезпечити стабільний та високий дохід, є інвестування на фондовому ринку. Воно привертає увагу багатьох людей, проте тільки одиниці зважуються розпочати діяльність на біржі. Головна причина цьому — брак необхідних знань та навичок. Проте для потенційних учасників біржового ринку відкривається багато можливостей, щоб підвищити свою фінансову грамотність.

Розповідаємо про цікавий вебінар від відомого в Україні навчального центру — «Біржового університету». Прийнявши участь в ньому, кожен зрозуміє, як почати інвестувати на фондовому ринку.

Поглиблення в світ інвестицій: вебінар з унікальною грою

«Біржовий університет» пропонує різні освітні програми для підвищення фінансової грамотності. Записавшись за посиланням https://buniversity.com.ua/mystetstvo-investuvannia на курс по інвестиціях, слухач буде мати змогу взяти участь в унікальній грі «Хто тут інвестор». Її особливості:

  1. Реальний досвід інвестора. Гравці отримають можливість перенестися в світ інвестування, приймати реальні рішення та відчути ефекти своїх інвестицій.
  2. Різноманітні фінансові інструменти. Гра дозволяє зрозуміти суть різних активів — депозитів, нерухомості та цінних паперів. Гравці мають можливість спробувати різні стратегії та визначити, які з них найбільше підходять для їхніх фінансових цілей.
  3. Навчання та розвиток. Гра не лише розважає, а й навчає. Гравці отримають цінний досвід інвестування та зрозуміють як правильно використовувати фінансові інструменти.
  4. Тренування стратегічного мислення. Учасники під час гри приймають обмірковані рішення щодо розподілу інвестицій та управління ризиками.

Всього за годину гри учасник зможе «прожити» кілька років як інвестор. Він матиме змогу попрацювати з різними типами активів і зрозуміє, яких знань ще бракує.

Інші особливості вебінару

Онлайн-заняття (вебінар передбачає такий формат навчання) проходить наживо. У день його проведення видається спеціальний воркбук для проходження гри та нотаток. Серед інших особливостей вебінару варто також виокремити:

  1. Доступність матеріалу. Програма вебінару розроблена за спеціальною методикою, що надає можливість розуміти матеріал навіть тим, хто тільки цікавиться інвестуванням і ще не має досвіду у цій сфері. Слухач зможе здобути необхідні знання для вдалих інвестицій незалежно від свого поточного рівня експертизи.
  2. Інтерактивність через питання та чат. Під час живого вебінару потенційний інвестор матиме можливість ставити питання спікеру. Це дозволить внести ясність в незрозумілі питання. Для обміну думками передбачений чат з іншими учасниками.
  3. Ідеї та аналітика від професіонала. Спікер, котрий є професійним інвестиційним експертом та практиком, поділиться власними кейсами, що дасть можливість учаснику по-іншому подивитися на фінансовий світ. Практичні поради від професіонала допоможуть приймати обдумані рішення на фондовому ринку.
  4. Розкриття трендів на поточний рік. Спікер також розкриє ключові тенденції, які можуть вплинути на фінансові ринки у найближчому майбутньому. Це допоможе слухачу бути готовими до змін та ефективно використовувати отримані знання.

Варто виділити час та приєднатися до прямого ефіру. В цьому випадку слухача будуть чекати бонуси і при цьому він зможе поставити питання. Не треба хвилюватися, якщо з певних причин доведеться пропустити онлайн-заняття. В цьому випадку зареєстрований учасник отримує доступ до його відеозапису.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити