image
 |  0 23 Квітня 2022 | 12:53

Відомий лучанин зібрав кошти та купив для військових 20 автівок

Відомий лучанин, колишній фронтмент гурту «Тартак» Олександр Положинський зібрав 28 тисяч євро для купівлі авто на потреби армії та особисто доставив військовим 20 авто.

Про це музикант пише у Фейсбуку, - повідомляє Вісник

Перше звернення про збір коштів артист виклав на сторінку іще місяць тому.

«За цей же час нашою великою командою було передано військовим, медикам та рятувальникам більш як 150 автомобілів, в тому числі – й автомобілів спеціального призначення. Можна вважати, що в більшості цих авто є частинка вашої участі. Особисто через мене пройшло близько двох десятків машин», – написав музикант.

На даний момент кількість долучених людей до роботи команди значно збільшилася, всі процеси давно налагоджені, тож потреба в допомозі Положинського відпала. Співак подякував всім, хто долучився, а також передав особисті подяки від військових, які задоволені отриманим транспортом і ефективно виконують бойові завдання.

Залишки коштів та нові надходження, якщо такі будуть й далі передаватимуть на придбання автомобілів для військових.

«На фото – я з двома пораненими багатостраждальними песиками, яких ми вивозили, вертаючись з доставки автомобілів військовим. В кадрі авто випадкові», – додав Положинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька громада отримала в подарунок медичний кабінет в патріотичних кольорах

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити