image
 |  142 29 Вересня 2024 | 10:29

Відомий співак з Волині розповів про свою військову зарплатню на радіо: "Мені недостатньо"

Ексфронтмен гурту "Тартак", а нині воїн ЗСУ Олександр Положинський розповів про свою військову службу та виплати від держави.

Виконавець ще з початку повномасштабного вторгнення перебуває у лавах ЗСУ. Зараз у рамках військової служби Олександр працює на радіо. Проте одразу запевняє, що таке рішення не приймав він сам і не вдавався до хитрощів, а так наказало керівництво.

Про це артист розповів в інтерв'ю "Апострофу", - пише ТСН

"Повертаючись до моєї служби на "Армія ФМ", я скажу відверто, це не було моїм рішенням. Тим більше я не хотів служити на радіо. І якби мені у травні 2022 року сказали, що ти йдеш до лав ЗСУ, щоб у результаті бути ведучим на військовому радіо, то я не впевнений, чи захотів би іти до лав ЗСУ лише заради цього. Але якщо керівництво приймає таке рішення і дає таке завдання, то я його виконую. Люди дуже часто приписують публічним людям якісь хитрощі, договорняки та інші мутки, яких насправді немає. Публічним людям більше дістається. Ще не варто списувати з рахунку, що ворожі сили потужно сприяють суперечкам всередині нашого суспільства. Тому замість того, щоб їх підігрівати, ми маємо стримувати емоції. І якщо вести дискусії, то зважені, без ненависті один до одного, без зневаги та знецінення один одного. Це важливо навчитися робити"

Окрім того, Положинський зізнався, що його військові виплати мінімальні. Тому додатковий дохід він отримує з прослуховування його треків слухачами на різних платформах.

"Мені не достатньо цих грошей. Але я крім грошового забезпечення військовослужбовця ще й отримую роялті за свою творчість. І це дає мені можливість покривати всі власні потреби і ще й багато донатити", - пояснив військовослужбовець.

Читайте також: Волинянка знайшла у лісі понад сотню білих грибів (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити