image
 |  4 25 Вересня 2019 | 21:29

Відомо, скільки «світить» винуватцю моторошної ДТП на Волині

Прокуратура Волинської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про порушення 51-річним громадянином Республіки Польща правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб.

Про це інформує прес-служба прокуратури Волиснької області.

Нагадаємо, учора, 24 вересня 2019 року, на автодорозі сполученням «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Годовичі Турійського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter», вантажівки «DAF XF» та легкового автомобіля «Volvo».

Вантажівка під керуванням громадянина Республіки Польща, рухаючись в напрямку міста Ковель, на швидкості зіткнулася із попутним мікроавтобусом «Mercedes-Benz Sprinter», за кермом якого перебував 35-річний житель Луцька.

Перед тим мікроавтобус допустив зіткнення із попутним легковиком «Volvo» під керуванням 52-річного іноземця, котрий призупинився через погану видимість на дорозі.

Читайте також: Кількість жертв збільшилась: повідомили нові подробиці смертельної ДТП на Волині

У ДТП загинули двоє та отримали тілесні ушкодження п’ятеро пасажирів мікроавтобуса. Травмувалася також громадянка Польщі, 47-річна пасажирка автомобіля «Volvo».

П’ятьох осіб, постраждалих у ДТП, госпіталізували.

Водію вантажівки «DAF XF» сьогодні, 25 вересня 2019 року, повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 286 КК України).

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити