image
 |  0 3 Квітня 2020 | 12:19

Навчаємось у домашніх умовах: 13 ігор з LEGO від виховательки луцького садочку (ВІДЕО)

Луцький заклад дошкільної освіти №40 «Дивосвіт» став одним з учасників проєкту «Сприяння освіті» в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та LEGO Foundation.

Про це інформують на сторінці закладу у соцмережі facebook.

Попри карантин працівники дитячого садочку не сидять на місці і продовжують ділитися своїм досвідом з іншими. Адже подібні ініціативи є чудовою нагодою для батьків розвивати своїх дітей в домашніх умовах, а вихователям - вдосконалювати себе.

«Кожна дитина любить грати. LEGO - цікавий розвиваючий матеріал, що стимулює дитячу фантазію, уяву, об'єднує в собі елементи гри та експериментування. Заклад дошкільної освіти №40 є одним з учасників проєкту «Сприяння освіті» в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та LEGO Foundation. Вихователь закладу, Приходько Тетяна Сергіївна, ділиться досвідом роботи з цеглинками LEGO», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянам порадили, що робити, якщо в період карантину завершився термін дії посвідчення водія

Вихователька садочку у коментарі «ВолиньUA» Тетяна Сергіївна каже, що проєкт дав їй чудову можливість проявити себе та запевняє, що не буде зупинятися на цьому.

«Я дуже щаслива, що наш ЗДО 40 «Дивосвіт» є учасником проєкту «Сприяння освіті» і у мене є чудова можливість працювати з цеглинками Lego, адже вони стимулюють дитячу фантазію, уяву, пам'ять та мислення дітей. На даному відео продемонстровані ігри, які батьки з легкістю можуть пограти з дітками вдома. Після випуску відео я отримала безліч дзвінків та повідомлень позитивних відгуків. Це для мене є великим стимулом для створення наступного ролику. Працюйте з дітками, розвивайтеся. Всім бажаю гарного настрою, успіхів та здоров'я», - прокоментувала вихователька.

До вашої уваги декілька різноманітних ігор з цеглинками LEGO, які допоможуть розвивати дітей у домашніх умовах.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити