image
 |  2 7 Вересня 2020 | 14:44

Викладачка вбила чоловіка та стріляла в доньку: в поліції розкрили нові шокуючі подробиці (ФОТО)

44-річна Ірина Ігнатенко, яка в передмісті Рівного вбила свого чоловіка, кілька разів вистрелила в 13-річну доньку і намагалася вкоротити собі віку, могла зробити це через сімейні розбірки.

Зараз підозрювана знаходиться лікарні. Але свої вчинки ніяк не пояснила. Вона давала нечіткі, нерозбірливі покази та скористалася конституційним правом не свідчити проти себе. Про це розповів заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Баканов може очолити Офіс генпрокурора, а Венедіктова – Мін'юст, – ЗМІ

"Близько 04:15 жінка, із незрозумілих поки що мотивів, вистрелила в скроню своєму чоловікові із травматичної зброї, від чого він помер. Тоді пішла в кімнату до дочки і з тієї ж зброї вистрелила їй в грудну клітку. Постріл був невдалий, сталася затримка - гільзу прихватило затвором. Після цього вона взяла пневматичний пістолет і ще двічі вистрелила в груди доньці. А тоді поклала її в авто та відвезла до своїх батьків. Після цього жінка знову повернулася додому, де вчинила спробу суїциду", - розповів Олександр Панасюк.

Сьогодні, 7 вересня, суд має обрати жінці запобіжний захід. У ході слідства їй буде призначена психолого-психіатрична експертиза. Якщо жінку визнають осудною - можуть ув'язнити на 15 років або довічно.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити