image
 |  5 10 Травня 2019 | 08:58

«Вимкни російське»: активісти провели акцію під телеканалом «Інтер»

Близько 30 активістів громадської ініціативи "ВимкниРосiйське" провели акцію протесту біля офісу компанії "Національні інформаційні системи", що виробляє новинні програми для телеканалу "Інтер".

Учасники акції під офісом новинної служби "Інтера" залишили телеканалу символічну "чорну мітку", - передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми доносимо дуже чіткий меседж до громадськості: телеканал "Інтер" - це агентура. Відвідуючи його ефіри, приходячи в студію телеканалу, українці легітимізують його діяльність. І цього не повинно бути, і ті, хто має проукраїнську позицію і почує це, нарешті повинні відмовитися відвідувати рупори російської пропаганди", - сказав один з координаторів ініціативи Дмитро Жмайло.

Активісти також залишили наклейки "ВимкниРосiйське" на дверях компанії, потім акція завершилася.

Приводом до її проведення стала програма до Дня перемоги - концерту "Победа. Одна на всех" та фільму "Ни шагу назад!", серед акторів якого - головний герой російської стрічки "Донбас. Окраїна" – Гела Месхія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців, які отримали паспорти РФ, хочуть позбавити пенсії та допомоги

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити