image
 |  4 21 Грудня 2022 | 16:31

Військовий назвав непродумані "вибачення" "слуги народу" Шуляк знущанням і вимагає ветувати її скандальний закон

Військовий та юрист Олег Симороз вважає "вибачення" глави партії "Слуга народу" Олени Шуляк, котра ввірвалась в його палату, щоб з’ясувати стосунки, "огидним фарсом і знущанням" та вимагає ветувати законопроєкт щодо містобудування її авторства.

Про це йдеться на Facebook-сторінці військового та юриста Олега Симороза.

"Вибачення" Шуляк переді мною є просто огидним фарсом і знущанням.

По-перше, з'явилося воно на шостий день і лише після величезного скандалу та коли народні депутати "слуги" почали писати через неї заяви на вихід з партії, головою якої вона є.

По-друге, почала прикриватися передовою, що максимально бридко й цинічно, бо де передова, а де Шуляк, думаю всім зрозуміло.

Далі пішла дешева "до сліз" спекуляція на тему фінансування війська її партією "слуг". У правлячої партії є важелі націоналізувати активи олігархів, а вона пише про пожертву у 130 млн грн, я мало не заплакав від її "жертовності".

Ну, й вишенькою на тортику є та частина тексту, яка нібито має вважатися самим "вибаченням" - "якщо я чимось його образила". Тобто Шуляк банально не розуміє за що їй треба вибачитися. Більше того, вона навіть не згадує по імені того, перед ким нібито "вибачається"…

Пані Олено, це - дно, й констатація того, що Ви живете за принципом вседозволеності...

Я не приймаю ці так звані "вибачення" (хоча точніше їх було б назвати "продовженням знущань з мене").

Натомість я звертаюся до президента і повторюю заклик нашої партії Народовладдя:

  • позбудьтеся нарешті одіозну "слугу" будівельної мафії Олену Шуляк;
  • ветуйте антинародний законопроект №5655".

За словами Симороза, поведінка Шуляк демонструє її справжнє ставлення до українського війська.

Військового обурило, що ЗМІ поширили так звані "вибачення" нардепа, адже відео її поведінки у палаті наочно демонструє її "допомогу".

Він наголосив, що Шуляк приходила, щоб з’ясувати з ним стосунки після його допису про законороект 5655.

Симороз наголосив, що нардеп увірвалася до нього в палату без жодного попередження і почала пояснювати, що він правильно зрозумів ії законопроєкт: "Хотіла зробити з мене дурня, примітивно брехала в обличчя й навіть натякнула на те, що я взяв гроші за свій допис".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити