image
 |  2 11 Вересня 2023 | 10:53

Власники луцьких закладів ігнорують приписи муніципалів

Чергова перевірка виконання приписів, виданих інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради напередодні, виявила двох несумлінних суб’єктів господарювання, які знехтували вимогами, та не виконали умови, зазначені у приписах.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Зокрема, йдеться про магазин продовольчих товарів на проспекті Грушевського, 4 в та відділення № 48 Акорбанку, що на вулиці Винниченка, 51.

На фото видно, що фасади приміщень та сходи, по яких щоденно курсують відвідувачі, знаходяться в жахливому стані, але власники чи орендарі не поспішають здійснити бодай косметичний ремонт та привести зовнішній вигляд приміщень до належного естетичного вигляду.

За порушення п.п. 2.5.2.2. Правил благоустрою міста Луцька, а саме: неналежне утримання об’єкта благоустрою, на обох суб’єктів господарювання було складено адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП. Санкція цієї статті передбачає накладення штрафу у розмірі від 850 до 1700 грн на посадових осіб‼️ Розмір штрафу буде визначено адміністративною комісією при виконавчому комітеті Луцької міської ради, куди будуть направлені усі адміністративні матеріали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одному з корпусів ВНУ відремонтують санвузли за майже 1,5 мільйона

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити