image
 |  11 24 Березня 2024 | 09:17

Вночі російська ракета залетіла на територію Польщі

Під час повітряної атаки військ РФ на Україну в ніч на 24 березня одна крилата ракета залетіла на територію Польщі. Про це в соцмережі Х повідомило Оперативне командування Збройних сил Польщі, - пише ZN.

“24 березня 2024 року о 4.23 ранку відбулося порушення повітряного простору Польщі однією з крилатих ракет, запущених цієї ночі дальньою авіацією Російської Федерації. Метою ударів були населені пункти, розташовані на заході України”, - йдеться у дописі.

Військові Польщі зазначають, що об'єкт влетів у польський повітряний простір поблизу селища Осердув (Люблінське воєводство) і перебував там протягом 39 секунд.

“Протягом усього польоту за ним спостерігали військові радіолокаційні системи. Сьогодні вночі були активовані всі необхідні процедури для безпеки польського повітряного простору. Було піднято в повітря, зокрема, польську авіацію та авіацію союзників”, - заявили військові Польщі, додавши, що безперервно стежать за ситуацією на українській території й перебувають у постійній готовності для захисту повітряного простору своєї країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під ча виконання бойового завдання загинув Герой з Ковельського району

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити