image
 |  0 28 Січня 2021 | 17:29

«Волинь-2» розповіла про плани

Молоді «Хрестоносці» готуються до продовження сезону в Другій лізі чемпіонату України. Уже у понеділок, 1 лютого, вони збираються на зимовий збір, який проходитиме у Луцьку.

Про це інформує ФК "Волинь".

Слід відзначити, що деякі лідери команди (Назар Богомаз, Богдан Кобзар, Максим Сасовський, Олександр Мартинюк, Арсеній Коркодим, Владислав Кузнєчиков) уже працюють з основною командою на її першому зимовому зборі.

Разом з тим, «Волинь-2» заявилась на турнір під назвою Меморіал Ернеста Юста, що майже протягом двох днів відбуватиметься у Львові та Винниках. Загалом у змаганнях візьмуть участь 68 колективів, а крім нашої команди серед представників Другої ліги будуть також львівські «Карпати». На груповому етапі підопічні Альберта Шахова зіграють із СКК «Пісочна», червоноградським «Шахтарем» та «Рухом» U-17. Перша гра «Хрестоносців» на турнірі планується на 6 лютого.

Нагадаємо, що другу частину чемпіонату України у Другій лізі «Волинь-2» розпочне 19 березня виїзним матчем проти «Ужгорода».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький ринок став «точкою» алкоголю та прихистком бомжів, – соцмережі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити