image
 |  14 29 Квітня 2021 | 18:56

«Волинь» не проявила характеру із житомирським ФК «Полісся»

«Волинь» поступилася житомирському «Поліссю» на виїзді. Долю протистояння вирішив єдиний гол, який «хрестоносці» привезли собі на початку матчу.

Про це пишуть «Волинські новини».

Матч розпочався у доволі неквапливому темпі, жодних передумов для гольових моментів в обох команд не було. Але на 7 хвилині волиняни самі собі привезли гол: Приймак віддав пас назад на Леванідова, а Коваль, обікравши воротаря лучан, відкрив рахунок у матчі – 1:0.

Через кілька хвилин Галенков після контратаки міг подвоювати рахунок, але в цьому моменті Леванідов зіграв надійно.

«Волинь» свій перший момент створила на 19 хвилині: Протасов обігрався на фланзі з Сімініним, проте влучити у рамку воріт не зміг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський очільник «Голосу» передумав купувати приміщення за 3 мільйони

До кінця тайму кілька дальніх ударів завдав Рябов, щоправда, жодної небезпеки вони не несли. А вже у доданий до першої половини час свою дальню спробу мав Сімінін, однак у рамку воріт капітан «хрестоносців» не влучив.

Одразу ж по перерві Василь Сачко вирішив провести заміни: замість Мартинюка вийшов Климець, замість Чачуа – Войтіховський.

На 64 хвилині Галенков збив Климця, який виривався віч-на-віч з голкіпером, та отримав червону картку за фол останньої надії. Тож «Волинь», яка не могла створити жодного моменту в другому таймі, отримала шанс врятувати цей матч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через пізню весну пернаті Луцького зоопарку не квапляться висиджувати яйця

На 79 хвилині «Волинь» подала кілька кутових поспіль, один з яких міг закінчитися взяттям воріт, проте кіпер житомирян впорався з ударом головою Приндети з відскоком від газону.

На 90 хвилині волинські футболісти мали ще один момент, проте голкіпер господарів парирував удар в ближній кут зі штрафного.

В підсумку житомиряни у меншості зуміли втримати переможний результат – 1:0, а «Волинь» продовжує віддалятися від трійки лідерів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити