image
 |  2 19 Березня 2021 | 13:48

«Волинь» проведе свою першу домашню гру проти «ВПК-Агро»: вхід вільний

19 березня ФК «Волинь»  проведе першу офіційну домашню гру року проти «ВПК-Агро» з Магдалинівки. Матч відбудеться у Луцьку на стадіоні «Авангард». Початок – 17:00.

Епідемічна ситуація дозволяє нашому клубу провести цю гру з присутністю глядачів на трибунах (не більше 50% місткості стадіону) - звісно ж, за умови дотримання усіх необхідних вимог. Вхід на перший домашній матч року буде вільним!

Тож – запрошуємо наших уболівальників та усіх, хто скучив за живим футболом, підтримати рідну команду! Гучні трибуни домашнього стадіону дуже допоможуть нашим футболістам у нелегких баталіях чемпіонату України!

Крім того зазначимо, що обов'язковою умовою для усіх глядачів при перебуванні на стадіоні є наявність та використання засобів індивідуального захисту, температурний скринінг при вході на стадіон, а також дотримання санітарної дистанції під час матчу. Просимо прийняти до уваги, що вхід глядачів на територію стадіону відбуватиметься виключно через центральний вхід з боку проспекту Василя Мойсея.

Також ФК «Волинь» проводить розіграш цінного призу. Детальніше за умовами акції на сторінку instagram

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити