image
 |  2 28 Вересня 2022 | 08:54

Волинь - у скорботі: підтвердили загибель ще чотирьох Захисників

На Волині підтвердили, що у боях з російськими військами загинули ще четверо волинян: Тарас Чабан, Олександр Тихонов, Руслан Будь, Олексій Плохушко.

Олександр Тихонов

Напередодні, 26 вересня загинув військовослужбовець із села Дерно Олександр Тихонов. Захиснику було 34 роки, – повідомили в Олицькій селищній раді.

Відомо, що воїн загинув внаслідок поранень отриманих в результаті ворожого обстрілу, в районі селища Вільшани Дворічанського району Харківської області. Коли в громаді прощатимуться з Олександром Тихоновим в селищній раді повідомлять додатково.

Тарас Чабан

Нововолинський міський голова повідомив, що у боях з російськими окупантами на Харківщині 26 вересня загинув військовослужбовець Тарас Чабан.

Захиснику було 38 років. Деталі щодо прибуття тіла полеглого бійця та поховання Нововолинська міська рада повідомить пізніше.

Руслан Будь

На війні також загинув житель селища Комарово на Камінь-Каширщині Руслан Будь, – повідомив голова Маневицької громади.

До війни захисник був вчителем. Руслан Будь – із багатодітної родини, має десятьох братів і сестер. Окрім них у нього лишилася 86-річна матір, дружина син та донька.

Олексій Плохушко

22 вересня в результаті ворожого артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Дворічна Харківської області загинув 46-річний Олексій Плохушко, – повідомили у Колківській селищній раді.

Чоловік був стрільцем-помічником гранатометника. Коли та де жителі громади зможуть попрощатися із загиблим захисником в селищній раді повідомлять пізніше.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити