image
 |  7 10 Травня 2023 | 08:54

Волинь - у жалобі: на війні віддали життя за Україну два Захисники

На війні з російським окупантом загинуло два Герої з Волині: Леонід Бубайл та Олександр Жипа.

Про це інформують у соцмережі facebook, - пише ВолиньUA.

"1 жовтня 2022 року внаслідок артилерійського та танкового обстрілу на Херсонщині, було втрачено візуальний контакт із молодшим сержантом БУБАЙЛОМ Леонідом Миколайовичем, 1977 року народження, мешканцем с. Воля Любешівська. Надалі 09 травня 2023 року тіло невідомого військовослужбовця було упізнано як тіло Леоніда. Співчуття рідним та близьким героя", - пишуть на сторінці Другий відділ Камінь-Каширського РТЦК та СП.

"9 травня, до Шацької селищної ради надійшло повідомлення від 79 прикордонного загону Державної прикордонної служби України із сумною звісткою: 6 травня під час виконання службових обов’язків загинув військовослужбовець Жипа Олександр Адамович, 17 жовтня 1992 року народження, з с. Мельники. Олександр був призваний по мобілізації Ковельським РТЦК та СП 19 серпня 2022 року. Перебував на посаді відповідального виконавця прикордонного оперативно-розшукового відділу. Загинув на Херсонщині. В захисника залишилися дружина та двоє дітей. Глибоко сумуємо з приводу тяжкої втрати і висловлюємо щирі співчуття рідним Героя, який поклав своє життя на вівтар свободи і незалежності нашої держави", - написали на сторінці Шацької громади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити