image
 |  1057 8 Лютого 2024 | 12:51

Волинь втратила на війні ще двох Захисників

На війні з росією загинули двоє Захисників з Волині: Бондарук Олександр та Соловей Іван.

Про це інформують на сторінках громад.

"Шацька громада в глибокій скорботі: на війні з російськими окупантами загинув 41-річний військовослужбовець із села Залісся Бондарук Олександр Сергійович (13.09.1982 року народження). Олександр був мобілізований 12 березня 2022 року, служив у військовій частині А4007. Свій останній бій захисник прийняв 2 лютого 2024 року на Донеччині. В Олександра Бондарука в рідному селі залишилася мама. Висловлюємо їй, усім рідним та близьким щирі співчуття з приводу непоправної втрати. В скорботі схиляємо голови перед пам’яттю Героя, який віддав своє життя за Україну. Вічна і світла пам'ять!" - йдеться у повідомленні Шацької громади.

"В Локачинську громаду, вдруге за тиждень, прийшла трагічна звістка! В результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту Незалежності України в районі населеного пункту Роботине Запорізької області, будучи вірним присязі, даній Українському Народу та мужньо виконавши свій військовий обов'язок загинув житель села Привітне, старший сержант СОЛОВЕЙ Іван Остапович. Висловлюємо щире співчуття дружині, донькам, членам сім'ї, рідним та близьким. Вічна пам'ять Герою! Герої не вмирають! За розпорядженням селищного голови в громаді оголошено триденну жалобу! Про прибуття кортежу з тілом Героя повідомлять додатково", - йдеться на сторінці Локачинської громади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити