image
 |  9 5 Грудня 2023 | 11:52

Волинь втратила на війні трьох Захисників

Волинь втратила трьох Захисників на війні з росією: Андрія Лахая, Олександра Рожка та Юрія Града.

Про це інформують на сторінці громад.

"Непоправне горе втрати не оминуло ще одну родину Камінь-Каширської громади. Місяці очікувань та сподівань на повернення із війни живим нашого краянина, жителя села Велика Глуша, обірвала страшна звістка. З глибоким сумом і жалем повідомляємо про підтвердження загибелі вірного сина держави – Лахая Андрія Олександровича, 1997 року народження. Життя солдата обірвалося в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання із захисту незалежності України в Харківській області 14 березня 2023 року. Камінь-Каширська міська рада висловлює щирі співчуття рідним людям Андрія Лахая. Біль втрати нічим не розрадити. Нехай Герой спочине у Царстві Небесному. Вічна і світла пам'ять!" - повідомили на сторінці Камінь-Каширської громади.

"Цуманська громада знову у скорботі. Перестало битися ще одне героїчне серце захисника з Цуманської громади. 2 грудня обірвалося життя мешканця селища Цумань, старшого солдата 63 ОМБ Рожка Олександра Анатолійовича, 1979 р.н. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять українського воїна. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким захисника. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях!" - пишуть на сайті громади.

"Васлідок ворожого обстрілу на Харківщині загинув мешканець Володимира Юрій Град. Молодший сержант був призваний до лав ЗСУ з перших днів повномасштабного вторгнення. До останнього подиху був вірний присязі та гідно виконував свій військовий обов'язок. У чоловіка, якому тепер навіки 42 роки, залишилась мама, дружина та двоє дітей. Щирі співчуття рідним та близьким загиблого Юрія Града, зокрема його дружині Ірині Град, яка працює в управлінні ЦНАПу виконавчого комітету Володимирської міської ради. Вічна шана та пам'ять Герою!" - написав Ігор Пальонка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити