image
 |  151 11 Грудня 2023 | 12:51

«Волиньфармпостач» здає в оренду комерційні приміщення у кількох населених пунктах області

Комунальне підприємство «Волиньфармпостач» виставило на аукціон нежитлові приміщення комерційного призначення, розташовані у Луцьку, Цумані, Заболотті, Ковелі, Володимирі та Горохові.

Про це йде мова на сайті Ubiz - офіційному електронному майданчику аукціонів Prozorro.

Більшість приміщень здається в оренду терміном на 5 років.

Серед переліку об'єктів наступні:

- нежитлове приміщення, за адресою: Волинська обл., м. Луцьк, вул. Рівненська, 105, що обліковується на балансі ДВТП «Волиньфармпостач», загальною площею 178,7 кв.м, яке складається з частини приміщення аптеки № 112, площею 83,0 кв.м , яке розташоване на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку та підвального приміщення, площею 95,7 кв.м

- частина будівлі адмінкорпусу, А-2, (аптека № 20), загальною площею 78,6 кв. м, розташоване на 1-му поверсі двохповерхової споруди, що знаходиться за адресою: Волинська обл., смт. Цумань, вул. Грушевського, 7 та обліковується на балансі ДВТП «Волиньфармпостач». Будівля цегляна, обладнана пандусом.

- група інвентарних об’єктів. площею 83,5 кв. м,. в т.ч. приміщення аптеки № 30, площею 71,7 кв.м та приміщення сараю, площею 11,8 кв.м, що знаходиться за адресою: Волинська область, Ковельський район, , смт. Заболоття, вул. 1-го Травня, 8 та обліковуються на балансі ДВТП «Волиньфармпостач»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький колектор на межі обвалу (ВІДЕО)

- нежитлове приміщення аптеки № 59, що знаходиться за адресою: Волинська обл., м. Ковель, вул. 40 років Перемоги, 13 та обліковується на балансі ДВТП «Волиньфармпостач», загальною площею 81,9 кв.м, яке розташоване на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, обладнане пандусом.

- частина вбудованого нежитлового приміщення центральної районної аптеки № 11, загальною площею 167,9 кв. м, що знаходиться за адресою: Волинська обл., м. Володимир, вул. Ковельська, 6 та обліковується на балансі ДВТП «Волиньфармпостач», розташоване на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Відповідно до експлікації технічного паспорта до складу лота входять приміщення: № 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 19, 20, 21, 22, 23, 24.

- частина адмінприміщення (А-3) (аптеки № 26), загальною площею 92,3 кв. м, розташоване на 1-му поверсі 3-х поверхової споруди, що знаходиться за адресою: Волинська обл., м. Горохів, вул. Богдана Хмельницького, 22 та обліковується на балансі ДВТП «Волиньфармпостач». Будівля цегляна, обладнана пандусом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити