image
 |  0 19 Квітня 2019 | 10:58

«Волиньгаз збут» на 35 % зменшив ціну газу для комерційних споживачів

ТОВ «Волиньгаз збут» зменшив ціну природного газу для комерційних споживачів на 35%. Завдяки зменшенню ціни понад 1500 тис. бізнес-клієнтів ТОВ «Волиньгаз збут» отримали можливість заощадити витрати на енергоносії.

Про це інформує прес-служба ТОВ «Волиньгаз збут».

У жовтні 2018 року вартість природного газу для комерційних споживачів становила понад 14 тис. грн. за 1 тис. м. куб. (без врахування транспортних послуг та ПДВ). У квітні цього року ціна газу для бюджетних установ, підприємств, організацій менше 9 тис. грн. за 1 тис. куб. м.

Крім конкурентоспроможної ціни ТОВ «Волиньгаз збут» пропонує своїм клієнтам оптимальні умови розрахунків та стабільні поставки газу.

«Серед комерційних клієнтів нашої компанії - бюджетні установи та організації, що забезпечують теплом об’єкти соціальної сфери. Ми звикли працювати в умовах жорсткої відповідальності. Тому не маємо випадків коли школи, дитсадки, лікарні залишались без газу з вини постачальника», - зазначив директор ТОВ «Волиньгаз збут» Микола Тищук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині водій «під градусом» вилетів на зустрічну смугу

Протягом 2018 року до нових бізнес-клієнтів ТОВ «Волиньгаз збут» долучилось майже 70 підприємств і організацій Волинської області. Споживачі-юридичні особи самостійно визначають постачальника з яким бажають співпрацювати. Відповідно до положень статті 12 Закону України «Про ринок природного газу», постачання природного газу юридичним особам здійснюється за цінами, що вільно встановлюються між постачальником і споживачем.

У свою чергу, ціну на газ для потреб побутових споживачів визначає та затверджує Кабінет Міністрів України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити