image
 |  5 8 Серпня 2018 | 09:16

Волинська митниця співпрацює з ОТГ за місцем розташування митних постів

Днями Вишнівська об’єднана територіальна громада Любомльського району відзначила річницю створення. У програмі урочистостей з цієї нагоди – відкриття інсталяції «Я люблю Вишнів», дитячі та спортивні розваги, мистецьке дійство за участі місцевих художніх колективів.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби Волинської митниці.
Серед інших гостей привітав громаду зі святом  представник колективу Волинської митниці ДФС Сергій Хмілярук. Він відзначив конструктивну співпрацю між митницею та об’єднанням в контексті розбудови інфраструктури сіл та підтримки розвитку людського потенціалу.
У тому числі завдяки децентралізаційним процесам, бюджети громад  за місцем розташування митних постів суттєво наповнюються податком з доходів фізичних осіб, працевлаштованих на митниці.   Вишнівська сільська ОТГ, зокрема, за 7 місяців цього року уже отримала  3,5 млн грн цього податку.
Волинські митники, частина з яких також є учасниками цієї громади за місцем проживання, беруть активну участь у місцевих соціальних проектах.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький університет «попав» на гроші: студенти можуть залишитися без стипендій (ВІДЕО)
Довідково: загалом за 7 місяців поточного року Волинська митниця ДФС спрямувала у місцеві бюджети  області 10,4 млн грн податку з доходів фізичних осіб.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити