image
 |  263 16 Листопада 2023 | 13:19

Волинська облрада заслухає звіт Волинської ОВА щодо нехтування рішення про заборону діяльності московського патріархату

Волинська обласна рада на наступній сесії заслухає звіт голови Волинської ОВА Юрій Погуляйка щодо нехтування обласною військовою адміністрацією рішення обласної ради про заборону діяльності московського патріархату на території області.

З відповідною пропозицією виступив голова фракції ВО "Свобода" у Волинській обласній раді Анатолій Вітів, - пише ВолиньUA.

"Ось ми сьогодні звертаємось у Київ щодо питання Свято-Успенського собору у місті Володимир, який віддали в користування московського патріархату до 2069 року. А в мене питання: чим займається наша обласна адміністрація, її очільник Юрій Погуляйко та його заступники і підлеглі? Чому вони тотально ігнорують рішення Волинської облради про заборону діяльності московського патріархату в області? Невже мають такі глибокі симпатії до установи, яка пов'язана з москвою? Пропоную заслухати на наступній сесії звіт голови Волинської ОВА про невиконання рішення обласної ради щодо заборони діяльності Московського патріархату", - заявив у виступі голова фракції ВО "Свобода" Анатолій Вітів.

Обласна рада підтримала таку пропозицію депутата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Є великі питання як Волинська ОВА розпоряджається обласним бюджетом, - депутат Волинської облради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити