image
 |  4 10 Квітня 2020 | 23:09

Волинська ОДА зникла з ефіру

Волинська ОДА останні дві доби вирішила зникнути з ефіру та не проводити брифінг щодо ситуації в області.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Зазначимо, що після епідемії коронавірусу та запровадження карантину Волинська ОДА традиційно проводить брифінги щодо ситуації в області. Але в останні дві доби 9 та 10 квітня від цієї практики вирішили відмовитися. В той же час громадськість області сколихнула звістка про те, що на вихідні 11 і 12 квітня Волинська ОДА рекомендує значно посилити карантин. 

Проте, ввечері, 10 квітня, о 21 годині заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак таки вийшла в ефір, але лише задля того, аби пояснити ситуацію щодо додаткових обмежувальних заходів на вихідні дні. Також пані Щербак о 21 годині вечора повідомила дані, які були станом на 9 ранку.

Все-таки рішення Юрія Погуляйка спровокувало паніку у людей, тому аби не ця ситуація ніхто б таки не виходив в ефір, як це було зазвичай.

Водночас, голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко традиційно ігнорує брифінги і не веде публічної діяльності в епоху коронавірусу. Хоча і до початку пандемії він не відзначався великою активністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доплати медикам за лікування хворих на коронавірус уряд перекладає на місцеві бюджети (ДОКУМЕНТ)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити