image
 |  0 30 Травня 2018 | 06:44

Волинські фіскали надали фінансову допомогу вихованцям школи-інтернату

З нагоди Свята останнього дзвоника випускники Люблинецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа-інтернат I-III ступенів-ліцей» отримали фінансову допомогу від колективу волинських фіскалів.
Про це «ВолиньUA» повідомили у відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.
Така посильна допомога з особистих коштів працівників  територіальних органів ДФС у Волинській області впродовж багатьох років  надається тим дітям школи-інтернату, котрі позбавлені батьківської опіки та піклування.
Окрім грошової допомоги, з ініціативи профспілки працівників територіальних органів ДФС у Волинській області з нагоди свят вихованці Люблинецької школи-інтернату отримують необхідний спортивний інвентар, солодощі тощо. Нинішнє Свято останнього дзвоника не стало винятком.
Привітати випускників Люблинецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа-інтернат I-III ступенів-ліцей» із завершенням навчання та початком дорослого життя керівник волинських фіскалів доручила заступнику начальника ГУ ДФС у Волинській області  Сергію Кондратюку.
«Історія наших гарних стосунків з педагогічним колективом та вихованцями підшефної Люблинецької школи-інтернату налічує понад десятиліття. Щороку ми намагаємося надати посильну допомогу як найменшим вихованцям, так і тим дітям, хто робить перші кроки у доросле життя. Для дітей, які залишаються в стінах школи, цього року ми подбали про спортивний інвентар, а випускники отримали посильну фінансову допомогу», - розповів Сергій Кондратюк.


 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити