image
 |  11 20 Квітня 2021 | 16:04

Волинські митники пройдуть тестування з кваліфікації

Волинські митники пройдуть тестування з кваліфікації та благонадійності.

Про це інформує Поліська митниця.

Сьогодні, 20 квітня, перші посадові особи Поліської митниці Держмитслужби пройдуть тестування з питань кваліфікації та благонадійності, що проводиться в рамках кадрової складової реформи Держмитслужби. Зважаючи на суворе дотримання протиепідемічних заходів безпеки, сьогодні будуть протестовані 27 посадових осіб. Загальна тривалість тестування у Поліській митниці складе 10 робочих днів.

Кожен зі співробітників протягом одного дня має скласти три тести: на рівень знань митного та антикорупційного законодавства; на загальні здібності (зокрема, абстрактне, числове, вербальне мислення); тестування на благонадійність. Тестування має виявити поточний рівень підготовки персоналу, що стане основою для подальшої реалізації кадрової складової реформи.

Мета проведення тестування та наступного запровадження системи нової кадрової політики Держмитслужби - підвищення ефективності діяльності митних органів, розширення можливостей для професійного зростання, запровадження системи матеріальних стимулів, забезпечення прозорого просування по службі, зниження корупційних факторів.

Зокрема, на Волині протягом 8-9 днів тестування пройдуть 572 митники. А сьогодні, 20 квітня, 52 волинських митників візьмуть участь у тестуванні з кваліфікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинь «засвітилась» у масштабній схемі розкрадання лісу (ФОТО, ВІДЕО)

Прозорість та неупередженість проходження тестування забезпечуватимуть члени комісій, що утворені з числа посадових осіб митних органів, які попередньо успішно пройшли тестування на благонадійність. Також до роботи в комісіях залучені, за згодою, представники міжнародних організацій та проектів міжнародної технічної допомоги як незалежні спостерігачі. Експертну й організаційну підтримку в реалізації проєкту надають Національне агентство України з питань державної служби, Посольство США та Представництво Міжнародної Організації з Міграції в Україні, також експерти Консультативної місії Європейського Союзу в Україні (EUAM), Програма Європейського Союзу з підтримки управління державними фінансами в Україні (EU4PFM), Команди підтримки реформ при Міністерстві фінансів України та Державній митній службі України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити