image
 |  7 4 Листопада 2017 | 12:05

Волинські митники у напруженій боротьбі виграли чемпіонат «Динамо»

Команда шахістів Волинської митниці ДФС у напруженій боротьбі 2 листопада 2017 року виборола І місце в чемпіонаті Волинської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України» за програмою Спартакіади-2017.

Про це повідомили у Волинській митниці ДФС.

Участь у двобоях брало троє службовців митниці: Іван Урупа (управління протидії митним правопорушенням), Василь Самолюк (відділ технічних систем митного контролю), Ганна Швая (управління адміністрування митних платежів). Вони змагалися зі спортсменами інших шести команд із правоохоронних органів у Волинській області – головних управлінь Служби Безпеки України, Нацполіції, Держслужби Надзвичайних Ситуацій, Служби виконання покарань, Держспецзв’язку та захисту інформації, Держприкордонслужби.

Представник та натхненник команди митників-шахістів Сергій Сацюк пригадує, що у минулому році, коли волинські митники теж перемогли у такому ж чемпіонаті, інтриги поєдинків та застосовані комбінаційні рішення були менш насиченими.

Переможці відзначають, що захоплюються цим спортом ще з дитинства, адже  він  виховує вміння долати труднощі, концентрувати увагу та планувати власні дії.

Недарма цю мудру гру використовують для моделювання систем штучного інтелекту, - розповідає митник - кандидат у майстри спорту з шахів Іван Урупа.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити