image
 |  5 19 Червня 2020 | 08:16

Волинські патрульні провели рейд. Шукали людей без масок (ВІДЕО)

На Луцькій автостанції №2 волинські патрульні провели рейд. Протягом кількох годин виявляли порушників правил карантину серед водіїв і пасажирів автобусів.

Під час рейду, патрульні також звертали увагу на технічний стан автобусів, - розповів керівника відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції В’ячеслав Кирикилиця. 

За три години патрульні поліцейські перевірили 30 маршрутних автобусів. Виявили 5 порушень, що стосувалися технічного стану. На порушників склали адміністративні протоколи, - каже поліцейський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили День жалоби за загиблим бійцем, якого поховають у рідному селі на Волині

За порушення карантинних правил передбачений штраф від 17 до 34 тисяч гривень, говорить В’ячеслав Кирикилиця. З його слів, сьогодні, 18 червня, таких порушників не виявили.

У залі Луцької автостанції висять оголошення про те, що в приміщенні перебувати можна лише у масці. При вході стоїть дезинфікуючий розчин. Кожен може ним скористатися, - каже керівник автостанції Ігор Модла.

"Після послаблення карантину відновили приміські, міжміські та частково міжобласні, крім Рівненського, Львівського , Ковельського, Володимир-Волинського напрямків", - каже керівник автостанції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі муніципали попереджають про заборону паркування поблизу Центрального ринку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити