image
 |  0 24 Травня 2020 | 14:18

Волинські пожежники провели унікальне тренування на базі воєнізованої гірничорятувальної служби (ФОТО, ВІДЕО)

Співробітники пожежно-рятувальних підрозділів міст Володимир-Волинського та Нововолинська, а також смт Стара Вижівка провели тренувальні заняття в димокамері з метою вдосконалення у рятувальників психологічної стійкості в екстремальних умовах, дій в умовах сильного задимлення.

Як інформують в Управлінні ДСНС України у Волинській області, тренування відбулися 21 травня в димокамері на території Державної воєнізованої гірничорятувальної служби у вугільній промисловості в місті Нововолинську.

Рятувальники в засобах індивідуального захисту органів дихання відпрацювали комплекс вправ з пошуку й евакуації потерпілого із загазованого та задимленого середовища, а також виявлення осередку пожежі. 

Важливу увагу приділили також повторенню усіх аспектів обслуговування засобів індивідуального захисту органів дихання, організації роботи ланки газодимозахисної служби в ситуаціях, характерних для ліквідації пожеж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В гідрологічному заказнику «Піщанський» Волинський рибпатруль вилучив 500 метрів сітки (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити