image
 |  185 11 Вересня 2024 | 18:08

Волинські правоохоронці перекрили канал реалізації психотропів

Збут в особливо великих розмірах: волинські правоохоронці ліквідували канал реалізації психотропів.

Про це повідомили в прокуратурі, пише  ВолиньUA.

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури 26-річній уродженці Кіровоградської області повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту і збуті психотропних речовин в особливо великому розмірі (ч.3 ст. 307 КК України).

Жінку затримали у місті Івано-Франківську 09 вересня 2024 року із пакетами з PVP вагою 1,25 кг та пакетиками з амфетаміном.

За даними слідства, підозрювана разом зі спільниками налагодила розгалужену мережу збуту у західних областях України, у тому числі на Волині, психотропів через Телеграм-канал.

Клієнти мали можливість обирати кількість товару та спосіб його отримання. Оплату здійснювали на банківські картки, після чого отримували інформацію, як і де забрати покупку.

Вартість вилученого у підозрюваної товару, на який накладено арешт, за цінами «чорного» ринку становить близько 1,5 мільйона гривень.

Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Встановлюються особи усіх причетних до незаконного промислу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин розповсюджував ворожу пропаганду в "однокласніках": агітатора судитимуть

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити