image
 |  7 24 Вересня 2018 | 14:26

Волинські правоохоронці затримали наркоторговців (ФОТО)

Співробітники управління протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області викрили в незаконному збуті наркотичних речовин 32-річного жителя Луцька та 31-річного жителя Нововолинська. Зловмисників поліцейські затримали в порядку ст. 208 КПК України. За фактами злочинів у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби поліції Волинської області.
У п’ятницю в обласному центрі правоохоронці затримали 32-річного місцевого жителя, котрий продавав амфетамін. Поліцейські викрили його після збуту 1 г цієї психотропної речовини. Зловмисника раніше уже притягували до кримінальної відповідальності.

У суботу в Нововолинську поліцейські затримали  за збут наркотичних речовин 31-річного місцевого мешканця. У правопорушника виявили таблетку з наркотичною речовиною обіг якої обмежений – Бупронорфіну, чотири флакони «Тропікаміду» та два паперових згортки з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Усе виявлене правоохоронці вилучили.


Обох правопорушників поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК України.
За цими фактами триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 307 (  Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів ) Кримінального кодекс України. Зловмисникам загрожує покарання позбавленням волі строком від шести до десяти років.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити