image
 |  211 17 Травня 2024 | 19:14

Волинські рятувальники погасили 4 пожежі за добу

Минулої доби рятувальники ліквідували 4 пожежі на відкритих територіях - у Луцькому, Ковельському й Володимирському районах.

Про це ВолиньЮА повідомили рятувальники. 

Усі пожежі спровоковані необережним поводженням з вогнем громадян. Тривають заходи із встановленням осіб, причетних до їх виникнення.

Зокрема 17 травня обідньої пори у селищі Рокині Луцького району рятувальники ліквідували пожежу сміття на площі 0,2 га на відкритій території.

Удень рятувальники разом з працівниками місцевої пожежної охорони приборкали горіння сухої трави й чагарників на площі 0,05 га за селом Миловань Ковельського району.

Увечері горіло сміття на відкритій території біля селища Турійськ. Пожежу ліквідували працівники чергової варти 17 ДПРЧ о 21:24.

Близько опівночі горіло також сміття на відкритому просторі у Павлівській громаді біля села Старосілля. О 00:25 пожежа ліквідована.

"Закликаємо громадян до обережного поводження з вогнем під час господарювання на присадибних ділянках, під час відпочинку у лісових зонах та перебування на відкритих територіях. В умовах бездощової погоди спровокувати загоряння може навіть найменша іскра. Пам'ятайте: за випалювання сухої рослинності, сміття передбачена відповідальність перед законом",  - наголошують рятувальники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЄЖ: Смертельна ДТП на Волині: поліція прокоментувала обставини (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити