image
 |  4 21 Квітня 2021 | 09:52

Волинські важкоатлети вибороли дев'ять медалей на чемпіонаті України

Волинські спортсмени здобули нагороди на чемпіонаті України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат на Всеукраїнському відкритому турнірі. Всеукраїнські змагання пам’яті Героїв Чорнобиля відбулися у місті Славутич.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Команда важкоатлетів Волинської області посіла друге загальнокомандне місце серед дівчат та третє загальнокомандне місце серед юнаків. Усього у змаганнях взяли участь 18 команд з різних міст України.

На чемпіонаті волиняни отримали медалі різного ґатунку.

«Золоті» медалі вибороли Олександра Чмух у ваговій категорії 55 кілограмів, Анна Король у ваговій категорії 64 кілограми, Софія Козак у ваговій категорії 71 кілограм та Михайло Новосад у ваговій категорії 45 кілограмів.

«Срібні» нагороди здобули Катерина Малащук у ваговій категорії 40 кілограмів, Марія Чмух у ваговій категорії 59 кілограмів, Богдан Нікітін у ваговій категорії 49 кілограмів та Микола Плєшов у ваговій категорії 81 кілограм. Бронзовим призером став Андрій Склезь у ваговій категорії 45 кілограмів.

П’ятими стали Каріна Кривдік у ваговій категорії 64 кілограми та Роман Новосад у ваговій категорії 81 кілограм.

Нагадаємо, восени минулого року двоє волинських спортсменів здобули золоті медалі на всеукраїнських змаганнях із важкої атлетики у Дніпропетровській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку відбувся турнір із настільного тенісу пам’яті Юрія Яцюка (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити