image
 |  5 31 Серпня 2018 | 05:14

Волинський школяр відзначився серією грабежів і крадіжок

У Нововолинську учень однієї зі шкіл підозрюється у вчиненні серії крадіжок та грабежів. Суд призначив неповнолітньому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
Про це повідомляють «Волинські новини».
8-го серпня до Нововолинського міського суду надійшло відповідне клопотання слідчого.
Неповнолітній підозрюється в тому, що в квітні він, діючи за попередньою змовою групою осіб, поблизу будинку №1 на мікрорайоні Шахтарському, вчинив напад на потерпілого та, застосовуючи фізичне насильство, обікрав його. Від ударів руками та ногами по голові та тілу чоловіка спричинив йому тілесні ушкодження у виді осаднення шкіри, гематоми в правій скроневій ділянці та на обличчі справа, забиття головного мозку правої скроневої ділянки та викрав мобільний телефон, вартістю 132 гривні.
Того ж місяця у «козлячому» парку побив чоловіка та викрав мобільний телефон, вартістю 344 гривні.
Крім того, неповнолітній підозрюється в тому, що у травні він, перебуваючи у приміщенні кімнати відпочинку санпропускника терапевтичного відділення Нововолинської ЦМЛ, із жіночої сумочки, яка стояла на дивані, намагався таємно викрасти гаманець. Його відразу ж викрили та попри це, вдалося заволодіти гаманцем та втікти.
У червні неповнолітній поблизу магазину «Вест» попросив у перехожого телефон, щоб здійснити дзвінок та втік, викравши мобільний вартістю 1683 гривні.
У разі визнання підозрюваного винуватим, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку будівельники створили аварійну ситуацію, пошкодивши газову трубу (ВІДЕО)


инського міського суду надійшло відповідне клопотання слідчого.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити