image
 |  9 15 Січня 2024 | 14:18

Волинський екоцентр запрошує на благодійну ярмарку (ФОТО)

Волинський обласний еколого-натуралістичний центр Волинської обласної ради став сьогодні цікавим простором для благодійної ярмарки під гаслом "Ярмаркуємо – наближаємо Перемогу України разом". Творча атмосфера та стилізовані елементи створили справжню казку для гостей, педагогів, вихованців та їх батьків.

Про це інформують на сторінці екоцентру у facebook.

Зал був наповнений емоціями та патріотичними розмовами, а стилізовані вироби та композиції доповнили казковий вигляд Центру. Також присутні мали можливість придбати цікаві сюжетні колажі, подарунки, сувеніри та картини для своїх рідних і друзів.

Але справжня важливість заходу полягає в тому, що всі зібрані кошти будуть направлені на підтримку Збройних Сил України. Для тих, хто бажає долучитися до збору коштів, Ярмарка триватиме два тижні. Ласкаво просимо до нас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині підлеглий Кватирка п'яний їздив за кермом

Є речі, які ворогам не здолати ніколи! Це наша єдність та взаємопідтримка. Крок за кроком, кожен із нас несе свою частинку до вівтаря спільної Перемоги.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити