image
 |  2 25 Березня 2021 | 17:12

Волинський офіцер врятував сім'ю від чоловіка, який любив випивати

Дуже хороший, активний і безвідмовний, - так відгукуються жителі Затурцівської громади про свого поліцейського офіцера Богдана Скучинського.

Про це пише поліція Волинської області.

Чоловік несе службу там трохи більше року, однак уже встиг заслужити довіру та повагу. Богданові 33 роки і проживає він за кілька кілометрів від своєї громади, тобто – зовсім поруч, як і має бути. Днями він отримав дві подяки від громадських організацій за допомогу і активну життєву позицію.

Місцева мешканка Наталія розповідає, що нинішній офіцер – то не колишній дільничний. «Кілька місяців тому мене покусала собака, я подзвонила на 102, і мені допомогли, розібрались. Ще наш офіцер допоміг мені зберегти сім’ю. Мій чоловік раніше міг випити, сваритись. Але я кілька разів писала заяви, він був на виправних роботах і тепер поводиться порядно, читає дітям казки на ніч. У мене в сім’ї ідилія», - говорить жінка.

Вона також розповідає, що одного разу заступалась за односельчанку, яку хотів вдарити чоловік, і сама отримала тілесні ушкодження. «Але звернулась в лікарню, зняла побої, його притягнули до кримінальної відповідальності. Ми часто нарікаємо, що влада не та, поліція не та, але ми які? Просто треба й самим щось робити», - переконана Наталія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Шацьку зарезервували 6 гектарів землі: для кого?

Нині жінка регулярно допомагає тим мешканцям громади, які цього потребують: одягом, взуттям, продуктами. І – залучає до цього поліцейського офіцера, на що він радо погодився, адже десь потрібно допомогти піднести, десь завезти, а десь вирішити чиюсь проблему. Таким чином і підвищується довіра людей до свого офіцера.

19 березня він долучився до розвезення подарунків діткам з синдромом Дауна, а вчора допоміг привезти і вручити багатодітній сім’ї телевізор, який подарувала благодійниця з Луцька.

Сам офіцер розказує, що проблеми на селі майже скрізь однакові – це домашнє насильство і пияцтво. «Але добре, що покращилась взаємодія з місцевою владою, ми постійно обговорюємо проблеми громади, мені створені належні робочі умови для праці, - розказує Богдан Скучинський. – Днями за інформацією старости задокументували незаконний продаж сурогатного алкоголю. Від цього постраждала не одна сім'я».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити