image
 |  2 27 Січня 2019 | 11:23

Волинський посадовець постав перед судом через корупцію

Волинські суди до відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, притягнули старосту сіл П’ятидні й Хрипаличі Устилузької міської ради Володимир-Волинського району та старшого державного інспектора Волинської митниці ДФС.

Про це повідомляє IA ZIK з посиланням на прес-службу прокуратури області.

Староста несвоєчасно без поважних причин подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2017 рік.

Суд визнав його винним у порушенні вимог фінансового контролю (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в 850 грн зі сплатою судового збору понад 300 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мене таке враження, що тобі вже посада директора приїлася, - Саганюк директору школи

Також, повідомляють у прокуратурі, працівниця митниці на Волині не повідомила про суттєві зміни в майновому стані, придбавши два автомобілі. Суд визнав її винною у порушенні додаткових заходів фінансового контролю (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та оштрафував на 1700 грн зі сплатою судового збору понад 380 грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити