image
 |  0 9 Серпня 2018 | 08:11

Волиняни нехтують безпекою на водоймах

Останній місяць літа манить прохолодою водного плеса все більшу кількість відпочивальників. Від спеки люди рятуються купанням в озерах, річках, яких багато на території області, а також штучних водоймах та ставках. При цьому вже ніхто не думає про безпеку, не цікавиться чи є на території водойми сезонний рятувальний пост, чи обстежене дно, та чи хто прийде на допомогу в разі виникнення надзвичайної ситуації.
Про це повідомляє УДСНС України у Волинській області.
На жаль, така легковажність закінчується  трагедією. Так, 7 серпня під час купання у штучній водоймі у селі Лище Луцького району потонув чоловік 1951 року народження. Тіло підняли працівники групи водолазно-рятувальних робіт Управління ДСНС України у Волинській області.
Для попередження трагічних випадків на водоймах Волині у кожному районі рятувальники постійно проводять превентивні заходи щодо навчання населення правил безпеки на водних об’єктах. Громадяни зобов’язані знати правила купання на воді, порятунку людини та надання першої невідкладної допомоги при утопленні. Саме такі знання вбережуть від біди у житті.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині розшукують дівчину, яка поїхала до Луцька і зникла
541-710x355.jpg
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити