image
 |  124 29 Вересня 2024 | 14:02

Волинянин їздив п'яним ще й пропонував хабар поліції

Уродженець Горохівщини їздив п’яним, а потім пропонував хабара поліцейському. Тепер він заплатить 17 тисяч гривень.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду, інформують Волинські новини, пише ВолиньUA.

Ігоря О. зупинили у селищі Сенкевичівка Луцького району 14 червня 2024 року. Рухаючись автомобілем ВАЗ 2107, він порушив Правила дорожнього руху. Під час спілкування поліцейські помітили у водія ознаку сп’яніння – різкий запах алкоголю з рота. Він проходження огляду той відмовився.

Уже в салоні поліцейського автомобіля керманич запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду. Мовляв, перекаже на банківську картку 5000 тисяч гривень. Отримавши відмову та попередження про кримінал, чоловік вирішив підвищити суму – пропонував шість, вісім, а тоді десять тисяч.

Обвинувачений свою вину повністю визнав, факт алкогольного сп’яніння не заперечував, просив суворо не карати. Його дії кваліфікували за ч. 1 ст. 369 КК України, тобто як пропозиція надати неправомірну вигоду службовій особі.

Суд врахував, що волинянин щиро розкаявся, вперше притягувався до криміналу. Ігоря О. визнали винним, призначивши 17 тисяч гривень штрафу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Тернопільщині затримали вандала, який зривав прапори та викидав хрести з могил Захисників

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити