image
 |  142 8 Жовтня 2024 | 12:32

Волинянин отримає кримінал за домашнє насильство щодо колишньої дружини та дітей

Кримінальну відповідальність понесе житель смт. Любешів Камінь-Каширського району за вчинення фізичного та психологічного домашнього насилля відносно колишньої дружини та дітей.

Про це повідомляє пресслужба Камінь-Каширського районного відділц поліції, - пише ВолиньUA.

До Камінь-Каширського РВП із заявою звернулась жителька смт. Любешів Камінь-Каширського району про те, що її колишній чоловік знаходячись в стані алкогольного сп’яніння за місцем свого проживання, попередньо вчинивши відносно неї уже 4 рази домашнє насильство, за що його Любешівським районним судом Волинської області притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення, в порушення вимог ст. 28 Конституції України та Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», у присутності малолітніх дітей, умисно систематично, на ґрунті особистих неприязних відносин вчиняв психологічне та фізичне насильство відносно неї.

Домашнє насильство виражалося в образах нецензурними словами, погрозах фізичною розправою, штовханні та нанесенні ударів по ногах, що призвело до фізичних та психологічних страждань, а також погіршення якості життя потерпілої, які виразились у стійкому почутті страху, пригніченому настрої, переживаннях за безпеку власного життя і здоров’я та своїх дітей, а також високому рівні тривожності, порушенні сну та надмірних психологічних напруженнях.

"Якщо ви стали жертвою домашнього насильства, не тягніть, не сподівайтеся, що кривдник зміниться в кращий бік. Пам’ятайте: що довше ви будете мовчати, то гірше буде для Вас. Особа, що вчиняє стосовно вас домашнє насильство, буде відчувати вседозволеність, а її поведінка щоразу буде лиш агресивнішою.За першої ж можливості звертайтеся в поліцію!", - закликають у дописі.

Читайте також: З 2020 року у Луцьку демонтували 2257 засобів зовнішньої реклами

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити