image
 |  18 6 Червня 2024 | 18:44

Волинянин отримав солідний термін за погрози судді

15 років позбавлення волі – постановлено вирок волинянину, який погрожував судді насильством.

 Про це ВолиньЮА повідомили у прокуратурі. 

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Луцької окружної прокуратури Луцький міськрайонний суд визнав 40-річного мешканця села Зарудчі Камінь-Каширського району винуватим ще і у погрозі насильством та знищенням майна щодо судді у зв'язку із її діяльністю, пов'язаною зі здійсненням правосуддя (ч.1 ст. 377 ККУ).

Чотири рази уже судимий чоловік (тричі – лише упродовж 2023 року) під час судового засідання погрожував судді, наголошуючи, що знає, де вона живе і що у неї є дитина, та супроводжуючи це нецензурною лайкою.

Зауважимо, що волинянин до цього притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, зґвалтування, розбій із проникненням у житло та незаконні дії зі зброєю.

Склавши покарання за злочин щодо судді із покараннями за іншими вироками, суд остаточно призначив чоловікові покарання у виді 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити