image
 |  7 13 Січня 2024 | 12:56

Волинянка виганяла з хати та облила чаєм власну сестру

В Іваничах судили жительку громади, яка облаяла та виганяла зі спільного будинку свою сестру. За вчинення домашнього насильства жінці доведеться сплатити штраф.

7 листопада 2023 року близько 15:00 жінка, яка працює в ТзОВ «ХАН-ЕЛЕКТРОБАУ Україна», вчинила домашнє насильство психологічного характеру відносно своєї сестри. Вона ображала її словесно та виганяла зі спільного місця проживання. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду, - пише Буг.

Відтак проти мешканки Іваничівської громади порушили адміністративне провадження за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП (Вчинення домашнього насильства).

У суді жінка запевнила, що щиро розкаялася, зізналася у скоєному, зокрема розповіла, що того дня посварилась із сестрою через порядок в будинку й визнала, що облила Юлію чаєм та обзивала нецензурною лайкою.

Суд визнав жінку винною та призначив їй покарання у виді штрафу в розмірі 170 гривень. Також вона сплатить в дохід держави 537 гривень судового збору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині у чоловіка вкрали 15 тисяч, які він зібрав на пам'ятник дружині, яка загинула під час обстрілу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити