image
 |  5 15 Листопада 2018 | 20:31

Волинянку вразило «жлобство» луцького автовокзалу

Лучани скаржаться на стан і сервіс луцького автовокзалу.
Відповідний допис-скаргу написала Natali Veremchuk у спільноті Теревені про Луцьк.
"Пост на злобу дня.
Вкотре вражаюсь жлобству керівництва Луцького автовокзалу. Фішка є у них-щоб всі купляли евитки у касі автовокзалу. Ну ніби і не погано-там податки,і ніби на розвиток автовокзалу..
А тепер про погане. Як розвивається автовокзал-я бачу. Тьотки в будках видають куплені квитки із видом,ніби їм кислороду там не вистачає. Туалет-це окрема стаття( печальна така стаття. Люди циганської і бомжовської наружності вже в 7.15 ранку тягнули руку під касою...
То якщо ви хочете розвиватись,то розвивайтесь. Не тільки собі в кишеню. Бо я їзжу рейсом Луцьк-Броди,який є найдешевшим( на жаль такий час наступив,що треба економити) і від Луцька до моєї домівки дорога вартувала 35 гр,то сьогодні в касі тільки до Млинова я заплатила 42.70. І ще до домівки 11....тобто вийшло 53.70. І я розумію,що різницю я заплатила Луцькому автовокзалу на приватний розвиток..
Хочеться запитати-а не окуїли ви,господа хороші?
Для особо розумних,які зараз будуть пищати-"бо ми йдем в Європу",і мол всьо такоє,халяви не має вже- в *опу ми вже прийшли. І як вийти-питання риторичне", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити