image
 |  14 5 Листопада 2023 | 14:49

Волинянці, яка закатувала вівчарку, загрожує до 8 років тюрми

У Волинській області поліцейські розслідують факт жорсткого поводження з твариною у Ковелі. Жінці, яка знущалась з вівчарки загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волинської області.

Днями зоозахисники UAnimals повідомили про випадок знущання над німецькою вівчаркою у Ковелі. За їхніми даними, власниця собаки підвісила свою вівчарку за задні лапи до балкону першого поверху. При цьому передні лапи теж були зв’язані.

Небайдужа сусідка викликала поліцейських. Ті поговорили зі власницею, але вона проігнорувала їхню “бесіду” і не звільнила собаку. Самі ж поліцейські не намагалися відв’язати та врятувати тварину в перший приїзд.

За кілька днів заявниця виявила, що собака досі висить на балконі, звернулася до зоозахисників @kovel.animals , які повторно викликали поліцію. З приїздом слідчо-оперативної групи волонтери таки змогли визволити вівчарку. Тварина була у жахливому стані: після трьох катувань вона була ще у свідомості. Однак у неї відмерли та почорніли задні лапи, з вух йшла кров, були вибиті зуби.

Зоозахисники також відзначили, що на тілі тварини були сліди побоїв та шрами. Її намагалися рятувати, але наступного дня, 2 листопада вона померла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без їжі і води: у Луцьку господар знущається з собаки (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити