image
 |  0 26 Вересня 2018 | 06:14

Володимир-Волинська спеціалізована школа-інтернат стане ліцеєм



Питання реорганізації та фінансування даного освітнього закладу двадцять п’ятого вересня обговорили на засіданні постійної комісії з питань фінансів, бюджету та цінової політики.
Про це інформують Волинські Новини.



За словами Плахотної Людмили очільниці управління освіти, науки і молоді обласної державної адміністрації Волині, Володимир-Волинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» дотримався усіх вимог, які дають змогу повернути школі пряме фінансування з обласного бюджету.

На сесію буде винесено три рішення щодо даного освітнього закладу


Депутати обласної ради мають вирішити питання фінансування школи обласним управлінням освіти, науки та молоді, передачі закладу в оперативне управління обласного освітнього відомства.
Окрім того планують реформувати навчальний заклад у звичайний ліцей профільного типу та приєднати до нього Сенкевичівську школу-інтернат. Реорганізованому закладу дадуть назву Володимир-Волинський ліцей «Центр освіти» Волинської обласної ради.
У закладі будуть здійснювати підготовку учнів старших класів. Сенкевичівська школа буде займатися навчанням дітей початкових класів, оскільки наразі це єдиний заклад, де навчаються діти з родин, які опинилися у скрутному становищі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку знову запрацює Центр допомоги учасникам АТО

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити