image
 |  4 29 Серпня 2021 | 14:07

Володимир-волинці боргують мільйони за воду

Понад 4 мільйони гривень заборгували мешканці Володимира-Волинського за воду.

Про це інформують в управлінні водопровідно-каналізаційного господарства Володимира-Волинського.

Водоканал просить погасити заборгованість за користування послугами підприємства. Адже якщо у період карантину було законодавчо заборонено нарахування пені і штрафів за заборгованість за житлово-комунальні послуги та припинення надання таких послуг, то віднедавна в Україні офіційно зняли ці обмеження.

В разі, якщо споживачу відключать послугу доведеться не лише погасити заборгованість, а й оплатити послугу повторного підключення.

У водоканалі зазначають, що нині Володимир-Волинський знаходиться у «зеленій зоні», тому борги потрібно погасити. В першу чергу просять розрахуватися тих, хто має кількатисячну заборгованість та не платить довгий час. Їхній борг становить 1 мільйон 77 тисяч гривень. Загалом, борг населення перед водоканалом - 4 мільйони 100 тисяч гривень.

Для тих, хто не має можливості заплатити всю суму відразу, пропонується реструктуризація. У протилежному випадку, управління водопровідно-каналізаційного господарства буде змушене припинити надання послуг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді на Волині хочуть відкрити птахофабрику

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити