image
 |  209 13 Червня 2024 | 18:44

Волонтер із Швейцарії передав луцьким рятувальникам пожежний автомобіль

Волонтер із Швейцарії передав луцьким рятувальникам уже 4-й пожежний автомобіль.

Про це ВолиньЮА повідомили рятувальники. 

Сьогодні до Луцька завітав добрий друг луцьких вогнеборців волонтер із Швейцарії Андреас Берчі (Аdreas Bartschi). Для потреб рятувальників ДСНС Волині він передав спеціальну пожежну автоцистерну на шассі IVECO.

Автомобіль призначений для гасіння пожеж та виконання першочергових аварійно-рятувальних робіт, укомплектований спеціальним захисним пожежним одягом та спеціальним спорядженням для вогнеборців, сучасним інструментом тощо.

Символічний ключ від пожежного автомобіля він вручив головному рятувальнику Волині Мирославу Дем’янчуку, а він, у свою чергу, передав автомобіль луцьким вогнеборцям.

У знак дружби та за надану гуманітарну допомогу очільник волинських рятувальників вручив волонтеру Подяку, адже це уже четвертий спеціальний автомобіль для служби 101 Волині від цього благодійника. Як і попередня техніка (пікап Nissan NP300, Daihatsu Terios, Volkswagen Sharan) ця пожежна автоцистерна допомагатиме луцьким рятувальникам надавати допомогу людям під час виконання складних завдань із ліквідації пожеж і надзвичайних ситуацій.

Дякуємо небайдужим людям, які розуміють проблеми України та всіляко намагаються допомогти нам у боротьбі з ворогом задля безпеки громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині виявили незаконну рубку лісу (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити